Csarnok szigetelés szórt purhabbal – Miért a legjobb választás?

Csarnok szigetelés szórt purhabbal – A legnagyobb hatékonyságú hőszigetelés és tökéletes vízszigetelés egyszerre, gyors kivitelezési idővel.

A leggyorsabban, akár pár nap alatt kivitelezhető szigetelési eljárás. A termelésből, üzleti tevékenységből kieső idő minimális a hagyományos eljárásokkal összevetve. Régi és új építésű csarnokok víz-és hőszigetelésére egyaránt alkalmazható. Kiváló ár/érték arány, gyors megtérüléssel!

A szórással felhordott technológiának köszönhetően egybefüggő felület alakul ki. A hab állagú szigetelőanyag a legkisebb rést, hézagot, illesztést, egyedi formát képes tökéletesen lefedni. Ebben rejlik páratlan hatékonyságának titka. Nehezen hozzáférhető helyeken, kritikus pontokon is tökéletes megoldást nyújt.

Egyidejűleg valósul meg a tökéletes vízszigetelés és nagy hatásfokú hőszigetelés munkafolyamata. Akár 65-70 %-kal mérsékelheti fűtésre fizetendő költségeit! Az egyenletes rétegben felhordott purhabnak köszönhetően elkerülhetőek a vízszivárgások, beázások és az ún. hőhidak, nem alakul ki páralecsapódás, penészesedés.

A zártcellás szórt purhab egyenletes, megbízható teljesítményt nyújt évtizedeken át. Lépésálló, terhelhető réteget képez a szigetelt felületen (megfelelő vastagságú rétegben.) Súlyterhelése elenyésző, nem terheli a csarnok tetőszerkezetét. Az egybefüggő szigetelőréteg jelentősen hozzájárul a csarnokszerkezet megerősítéséhez, növeli annak élettartamát., így a nagy hatásfokú szigetelési eljárás növeli a csarnoképület piaci értékét.

Tűzvédelmi besorolása is kiváló, B2. Hosszú ideig nincs szükség javításra, elkerülhetőek a váratlan és költséges javítások és az ebből fakadó leállások.

Díjmentes szaktanácsadás: +36(30) 962-0560

Több infó a zárt cellás purhabról

Több infó a nyitott cellás purhabról

Csarnok szigetelés szórt purhabbal
Csarnok szigetelés zártcellás szórt purhabbal