Purhab szigetelés– ipari épületek profi hő-és vízszigetelése napok alatt!

A purhab szigetelés számtalan előnnyel rendelkezik a hagyományos hőszigetelési eljárásokkal összehasonlítva. A jelenleg használatos legmodernebb szigetelési technológiák egyike. Ez az egyedülálló szigetelési technológia lehetővé teszi, hogy akár extrém méretű, ipari volumenű felületek szigetelését is napok alatt kivitelezzük. Stabilitása és kötése erős, így az átlagosnál jóval nagyobb igénybevételt is károsodás nélkül elvisel.

A szinte folyékony halmazállapotból adódóan minden apró résbe behatol, így hézagmentesen tömít, egybefüggő felületet képez. Másik óriási előnye formakövető képessége! Bármilyen alakzatot, idomot tökéletesen le tud fedni, varrat és dilatáció képződése nélkül. Ezzel tökéletesen kiküszöbölhetjük a vízszivárgást, továbbá a hőhidak kialakulását is, elejét vehetjük a pára lecsapódásának, amivel kiiktatjuk az esélyét is a penész megjelenésének.

A modern felhordási technológiának köszönhetően semmilyen káros anyag nem kerül a légzéstérbeKörnyezetbarát, nem káros az egészségre, mint a szálas szigetelőanyagok szinte minden fajtája. A purhab felhordása során egybefüggő felület képződik, így a rágcsálók nem válnak lakótársakká.

 A purhab szigetelés kivitelezésének feltételei

A szórt purhab szigetelés kivitelezése csak megfelelő hőmérséklet és páratartalom esetén valósítható meg! Ezek alapvető feltételek a tökéletes végeredmény érdekében. A szórás ideje alatt a tökéletes szigetelési hatás érdekében figyelemmel kell lenni az időjárási körülményekre. Nedves környezetben vagy + 10 celsius fok alatti hőmérsékletnél a munkálatokat nem előnyös megkezdeni.

Természetesen, ahol a fűtés megoldott, akár átmenetileg is pl. (hőlégbefúvóvalhősugárzóval,) és a belső hőmérséklet átlépi a + 10°C celsius fokos határt, a szórás kivitelezhető. A szórt purhab szigetelés alkalmazása esetén nincs szükség nagy felvonulási területre.
Nagy kiterjedésű felületek szigetelése esetén válhat szükségessé egy kisebb raktározásra szolgáló helyiség igénybevétele.

A purhab szigetelés legfőbb előnyei:

 • Gyors felhordás, akár napi 200-300 m2 is kivitelezhető több géppel
 • A legjobb ár/érték arány
 • Nagyfokú rugalmasság és szakítószilárdság
 • Tökéletes vízszigetelés hézag-és illesztés mentes technológia
 • Kiváló hőszigetelés nincs páralecsapódás és hőveszteség
 • Nem szabadulnak fel káros anyagok a légzéstérben
 • A szórt purhab könnyű fajsúlya nem terheli meg a tető szerkezetét, ugyanakkor erősíti azt
 • Gyors megtérülési idő – már az első fűtési szezonban jelentős költségmegtakarítást eredményez
 • A rágcsálók nem találnak benne életteret
 • Egyenletes, hibátlan szigetelés hosszú távon, javítási költségek nélkül
 • Nem igényel nagy felvonulási területet a munkafolyamat
 • Alacsony munkaerőköltség

Ha profi, felkészült, kiváló minőségű felszereltséggel rendelkező, nagy felületekre szakosodott kivitelezőt keres korrekt áron, rövid határidővel, várjuk jelentkezését az ország egész területéről:

Szaktanácsadás, egyeztetés 36(30) 962-0560

Több információ a nyitottcellás purhabról

Több információ a zártcellás purhabról

Zártcellás szórt purhab szigetelés szigetelés