Trapézlemez szigetelés rések és illesztések nélkül? Van megoldás!

Trapézlemez szigetelés kivitelezésére a szórt purhab az egyetlen olyan megoldás, mellyel kiiktathatjuk a csavarok mentén keletkező réseket is. Kijavítja a tető felületének hibáit, egybefüggő réteget képez a teljes felületen. Tökéletesen befedi a kémény körüli illesztéseket is. Képes a legkisebb hézagokat is hibátlanul lefedni, így megszűnik a beázás és a hőveszteség. Nem alakulnak ki hőhidak, nincs páralecsapódás, nincs penész!

Más technológiáknál ez nem valósítható meg 100%-osan, a hagyományos szigetelőanyagok illesztésekor „beépített hibaforrás” keletkezik. Előbb-utóbb a víz utat talál magának a réseken és máris szükséges a javítás. Az illesztéseknél gyakran alakulnak ki ún. hőhidak. Itt hidegebb lesz a felület, a pára lecsapódik és beindul a penészesedés.

Több információ a nyitottcellás purhabról

Több információ a zártcellás purhabról

Trapézlemez szigetelés gazdaságosan, a legjobb ár/érték arányban? Nézzük, miért érdemes a szórt purhabot választania!

A trapézlemez a bordázat miatt speciális felület, de a formakövető purhabnak ez nem okoz problémát. A szórásos technológiának köszönhetően a bordák minden kis szöge, íve, hajlata egyenletes, egybefüggő szigetelőréteget kap akár több ezer nm2-es felületen is.

Lapostető külső szigetelésénél nyáron a nap nem hevíti fel a trapézlemezt. Az épületben egyenletes, kellemes hőmérsékletet biztosít. Külső szigetelésnél szükség lesz egy UV-álló bevonatra is, mert a purhab nem UV-álló.

A szórt purhab kellően rugalmas, így a tetőszerkezet hőingásból adódó mozgásait követiÉvtizedekig képes minőségromlás nélkül biztosítani a hatékony hőszigetelést és a tökéletes vízszigetelést.

A zártcellás purhab sűrűsége miatt, megfelelő vastagságú rétegben felhordva a tető szerkezetét erősíti, stabilizálja. Igény szerint járható felület is kialakítható.

A szórt purhab rendkívül könnyű szigetelőanyag, minimális súlyterhelést jelent. 3 cm vastag habrétegnél a súlyterhelés mindössze 1,8 kg/nm2! Ugyanakkor erősíti, stabilizálja az épület szerkezetét, és növeli az ingatlan értékét a kiváló szigetelésnek köszönhetően.

Trapézlemez szigetelés zártcellás purhabbal – válassza elsőre a legjobbat!

  • Új tetőkre és utólagos szigetelésre egyaránt tökéletes.
  • Egy munkafázisban megvalósítható a vízszigetelés és a hőszigetelés is
  • Rendkívül gyorsan kivitelezhető, több géppel akár napok alatt szigetelhető több ezer nm2-es felület is.
  • Napokra csökkenthető az állásidő a kivitelezés idejére
  • Gyorsan, már az első szezonban érezhető megtakarítás a hűtés-fűtés költségeiből
  • Nincs szükség pár évente a szigetelés javítására, felújítására
  • Megszűnnek a beázásokból eredő károk, ezáltal jelentős összegeket takaríthat meg
  • Tűz esetén biztonságos szigetelőanyag – szakszerű kivitelezés mellett!- mert a purhab kiváló, B2 Tűzvédelmi besorolású, nem táplálja a tüzet.

Szórt purhab kivitelezése a legmodernebb felszereltséggel, összeszokott, képzett szakembergárdával, ipari területekre szakosodva:
Megapur-Szig Kft

Ajánlatkérés, szaktanácsadás: +36(30) 962-0560

Trapézlemez szigetelés