Tetőszigetelés

Tetőszigetelés szórt purhabbal, országosan, gyors kivitelezéssel!

20 egyedülálló érv a szórt purhab szigetelés mellett:

 1. Nagyfokú hatékonysággal csökkenti a fűtés és hűtés költségeit, ráadásul rendkívül gyorsan megtérül a befektetés. Már az első fűtési szezonban számottevően lecsökken a fűtés költsége a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően.
 2. Egyaránt használható régi és új építésű épületeknél, hagyományos és könnyűszerkezetes tetőknél, lapostető, tetőtér, padlás, szarufák közötti szigetelésnél.
 3. A többi hagyományos szigetelési eljárásnál gyakori problémaként jelentkező beázásokat megszünteti, melyek az összeillesztések mentén idővel utat találó víz miatt keletkeznek.
 4. A purhab szigetelés súlya elenyésző, ezért kiválóan használható bármilyen típusú tető szigetelésére is.
 5. Az egybefüggő, erős, mégis rugalmas szigetelőréteg meg is erősíti a tető szerkezetét.
 6. Egybefüggő felületének köszönhetően 100 %-osan kiküszöbölhetjük az összeillesztések mentén gyakran kialakuló ún. hőhidak kialakulását. A hőhidak mentén, a hidegebb részeken lecsapódó pára okozza a penészesedést. Az energiaveszteség mellett ez komoly egészségügyi problémákat is okoz. A kiváló hőszigetelés mellett egészséges is lesz az épület, ha purhabbal szigeteljük.
 7. A szórt purhab szerkezetéből adódóan a páraszellőzés is megoldódik, a páratartalom kiegyenlített lesz, ami kellemes komfortérzetet biztosít.
 8. Rendkívül jó, B2 Tűzvédelmi besorolású, nem táplálja a tüzet.
 9. A hosszú távon is kiváló hatásfokú szigetelést biztosító purhab szigetelés jelentősen megnöveli az ingatlan értékét.
 10. zárt cellás szórt purhab lépésálló szigetelést biztosít, mely nagymértékben terhelhető, így pl. lakott tetőterek egyidejű hő-, hang- és vízszigetelésére is kiválóan alkalmazható.
 11. Könnyűszerkezetes épületek, ipari csarnokok lapostető szerkezetének gyors szigetelésére is a leghatékonyabb megoldás összevetve a hagyományos szigetelési eljárásokkal.
 12. Rendkívül könnyen és tökéletesen tapad szinte bármilyen felületre – természetesen ahol szükséges, a megfelelő tisztítást-előkészítést követően.
 13. A tető felületét éri nyáron az erős napsütés, télen a fagy, a hideg. A rendkívül rugalmas, dilatációk nélkül egybefüggő rétegben felhordott purhab 100%-ban kivédi a tetőt érő nagyfokú hőmérsékleti különbségekből eredő mozgásokat.
 14. A profi technikának és eszközöknek köszönhetően, megfelelő szakmai tudás birtokában felhordása rendkívül gyors könnyű és egyszerű művelet.
 15. Az esetleges rozsdás felületeken megakadályozza a további korróziót.
 16. Tény, hogy nem a legolcsóbb szigetelési eljárás, de ha utánaszámolunk, mindent összevetve mégis a legjobb ár/érték arányt találjuk, ráadásul a leggyorsabb megtérülési rátával!
 17. A felhordott purhab réteg évtizedekig megtartja alakját és vastagságát, hosszú idő után sem „esik össze”.
 18. A kivitelezés során és azt követően is minimális hulladék keletkezik. Ezzel jelentős takarítási és szállítási költséget takaríthatunk meg.
 19. Amennyiben szükséges, nagynyomású mosóval is megtisztíthatjuk.
 20. A szórt purhab szigetelésre cégünk 10 év garanciát vállal.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.