Tetőtér szigetelés

Tetőtér purhab szigetelésére keres olyan kivitelezőt, aki gyorsan, jó minőségben és költséghatékonyan dolgozik? Megtalálta!

Több, mint 10 éve foglalkozunk szórt purhab szigeteléssel. A legmodernebb, számítógép által vezérelt GRACO EXP-2 i Elite integrált reaktorral dolgozunk.  Összeszokott csapatunkkal átgondoltan, gördülékenyen megy a munka. Mindenben a gyártói javaslatoknak megfelelően járunk el. Minden munkánkra 10 év garanciát vállalunk. Felszereltségünkről bővebben

Nem szükséges lépésálló szigetelés?
A nyitott cellás purhabról itt tudhat meg többet!

Miért a legelőnyösebb a szórt purhab szigetelés?

  • A legrövidebb kivitelezési idővel valósítható meg
  • Egybefüggő, illesztés –és dilatációmentes réteget képez
  • Nincs páralecsapódás, -nincs penész
  • Kiiktatja a hőhidakat, maximális és hosszú távú a szigetelési hatékonyság
  • Víz-, hő-, és hangszigetelő réteg egyben
  • Lépésálló, terhelhető
  • Egészségre nem ártalmas
  • Növeli a komfortfokozatot és az ingatlan értékét
  • Erősíti a tetőszerkezetet

7-8 cm vastag szórt purhab szigetelés már olyan mértékű (70-75%-os!) energiamegtakarítást eredményez, amelynek köszönhetően a beruházás költsége rövid időn belül megtérül.

A tetőtér szigetelés technológiai háttere

A tetőterek tökéletes hőszigetelésére a szórt purhab technológia a jelenleg leghatékonyabb szigetelési eljárás.
Nemcsak a hideg téli hónapokban, hanem a nyári hőségben is tökéletes komfortérzetet biztosít otthonának. A forró nyári napokon a tetőszerkezet extrém mértékben képes átforrósodni. Ezt megfelelő hőszigetelés nélkül csak rendkívül magas klíma költséggel lehet elviselhető szinten tartani.  A szórt purhabbal szigetelt házaknál az alsó és felső szintek között +/- 2 fok eltérés tapasztalható.
Gondoljuk át! A fűtés és a klíma költségei hónapról hónapra jelentkeznek, télen-nyáron.
A szórt purhab szigeteléssel egyszeri beruházással akár 70 %-os költségmegtakarítást érhet el, – mindezt hosszú távon!
Már az első szezonban érezhető lesz a megtakarítás mértéke, rövid időn belül megtérül, később pedig élvezheti befektetése gyümölcsét.

Mi a gond a régi szigetelőanyagokkal, technológiákkal? Miért érdemes felújítani a szigetelést?

Magyarországon sajnos a legtöbb régebbi építésű ingatlan szigetelését még a régi, szálas szigetelőanyagokkal oldották meg, ami nem biztosít megfelelő hatékonyságú hőszigetelést.
Mi a jelentkező hibák oka? Egyrészt az illesztések, másrészt idővel a szigetelőanyag a saját súlyától „összeesik”, kialakulnak a hőhidak, páralecsapódás keletkezik, ami táptalaja a penésznek.

A másik gyakran jelentkező probléma a vízszigetelésnél jelentkezik. A régebbi típusú szigetelőanyagoknál minden esetben csak illesztéssel, dilatációval lehetett megoldani a kivitelezést. Emiatt rövid időn belül kialakulhat a vízszivárgás, a beázás, ami javításra szorul, nem kevés költséggel.
A zártcellás szórt purhab tökéletes tapadást biztosít. Szórható akár közvetlenül a cserépre, vagy a párazáró fóliára. A szórásos technológiának köszönhetően egy olyan stabil, egybefüggő felületet kapunk, amely statikailag is megerősíti a tetőszerkezetet. Időtálló, növeli az ingatlan értékét.

Jó tudni, hogy ha a tetőteret már beépítettük, csak a cserép leszedésével tudjuk a purhab szórást kivitelezni. Ez plusz munkát jelent ugyan, de sokszorosan meg fog térülni, mindenképpen érdemes meghozni ezt a döntést.

Írjon nekünk az info@megapurszig.hu-ra

vagy hívja a +36(30) 962-0560-os számot

 A piros gombra kattintva azonnal hívhat!
⇓   ⇓   ⇓   ⇓   ⇓   ⇓   ⇓   ⇓   ⇓   ⇓   ⇓   ⇓   ⇓   ⇓

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.