Szórt purhab szigetelés akció!!

Mitől annyira hatékony a zárt cellás purhab szigetelés?

A zárt és a nyitott cellás purhab anyaga két folyékony halmazállapotú komponensből áll. Meghatározott keverési arányban a helyszínen, az erre a célra kifejlesztett, magasnyomású berendezés segítségévelszórási eljárással viszünk fel a szigetelni kívánt felületre.

A két komponens keveredésekor egyrészt a hő, másrészt a kémiai reakció együttes hatására nagyon gyors lefolyású gázosodási folyamat indul el. Így jön létre a zárt sejtsszerkezetű, egyenletes habréteg, mely kezdeti tömegének sokszorosára duzzad. Ezt az anyagot nevezzük purhabnak.
A szórás során a még lágy szerkezetű zárt cellás purhab egybefüggően, varrat- és dilatáció mentesen befedi a teljes felületet, majd nagyon rövid idő alatt megszilárdulÍgy alakul ki a rendkívül erős, tökéletes hő,- és vízszigetelést biztosító szigetelő réteg.

A zárt cellás purhab jóval sűrűbb szerkezetű a nyitott cellásnál, (kb. 4x-ese), sokkal merevebb és sűrűbb. Az R-értékhez arányított költség itt magasabb, cserébe egy rendkívül stabil, lépésálló, terhelhető felületet kapunk.

Számtalan felhasználási területen hasznosíthatjuk kiemelkedő tulajdonságait. Komplexitása miatt a leghatékonyabb szigetelőanyagként tartják nyilván. Az építkezők, a lakásfelújítók, az építőiparban tevékenykedő szakemberek leggyakrabban választott szigetelőanyaga.

Nincs ipari áram, ezért nem talál purhab szórásra kivitelezőt? Nálunk ez nem akadály!

purhab szórásakor a felhordáshoz elengedhetetlen a nagy teljesítményű áramforrás. A felvonulási területeken gyakori probléma, hogy nincs  ipari áram. Emiatt némely szolgáltató nem tudja elvállalni a kivitelezést. 
Cégünk, a Megapur-Szig Kft rendelkezik a  számítógép által vezérelt GRACO EXP-2 i Elite integrált reaktorral.  számítógép mindvégig ellenőrzi a folyamatot, így garantált a tökéletes szórás és fedés.  Ön bölcsen dönt, amikor a zártcellás purhab szigetelést választja a hagyományos eljárások helyett!
A szórt purhab technológia legnagyobb előnye az egybefüggő, hézag – és toldásmentes felület. Ennek köszönhető a közel 70%-os hatékonyságú hőszigetelő, valamint kiemelkedő vízszigetelő képessége is.
Másik egyedülálló érdeme, hogy mindkettő egyetlen munkafázisban megvalósítható. Hosszú távon, megbízható minőségben teljesíti feladatát. Rendkívül gyorsan megtérül, már az első fűtési szezonban jelentkezik a költségeknél a különbség. A kiváló minőségű szigetelés növeli az ingatlan értékét és élettartamát.