20 egyedülálló érv a szórt purhab szigetelés mellett

Segítségképpen, hogy könnyebb legyen érdemben összehasonlítani a zártcellás szórt purhabot a többi hagyományos szigetelési eljárással, összegyűjtöttük 20 pontba legfőbb előnyeit. Reméljük, segítséget jelent a döntésben:

 1. Nagyfokú hatékonysággal csökkenti a fűtés és hűtés költségeit, ráadásul rendkívül gyorsan megtérül a befektetés. Már az első fűtési szezonban számottevően lecsökken a fűtés költsége a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően.
 2. Egyaránt használható régi és új építésű épületeknél, hagyományos és könnyűszerkezetes tetőknél, lapostető, tetőtér, padlás, szarufák közötti szigetelésnél.
 3. A többi hagyományos szigetelési eljárásnál gyakori problémaként jelentkező beázásokat megszünteti, melyek az összeillesztések mentén idővel utat találó víz miatt keletkeznek.
 4. A purhab szigetelés súlya elenyésző, ezért kiválóan használható bármilyen típusú tető szigetelésére is.
 5. Az egybefüggő, erős, mégis rugalmas szigetelőréteg meg is erősíti a tető szerkezetét.
 6. Egybefüggő felületének köszönhetően 100 %-osan kiküszöbölhetjük az összeillesztések mentén gyakran kialakuló ún. hőhidak kialakulását. A hőhidak mentén, a hidegebb részeken lecsapódó pára okozza a penészesedést. Az energiaveszteség mellett ez komoly egészségügyi problémákat is okoz. A kiváló hőszigetelés mellett egészséges is lesz az épület, ha purhabbal szigeteljük.
 7. A szórt purhab szerkezetéből adódóan a páraszellőzés is megoldódik, a páratartalom kiegyenlített lesz, ami kellemes komfortérzetet biztosít.
 8. Rendkívül jó, B2 Tűzvédelmi besorolású, nem táplálja a tüzet.
 9. A hosszú távon is kiváló hatásfokú szigetelést biztosító purhab szigetelés jelentősen megnöveli az ingatlan értékét.
 10. A zárt cellás szórt purhab lépésálló szigetelést biztosít, mely nagymértékben terhelhető, így pl. lakott tetőterek egyidejű hő-, hang- és vízszigetelésére is kiválóan alkalmazható.
 11. Könnyűszerkezetes épületek, ipari csarnokok lapostető szerkezetének gyors szigetelésére is a leghatékonyabb megoldás összevetve a hagyományos szigetelési eljárásokkal.
 12. Rendkívül könnyen és tökéletesen tapad szinte bármilyen felületre – természetesen ahol szükséges, a megfelelő tisztítást-előkészítést követően.
 13. A tető felületét éri nyáron az erős napsütés, télen a fagy, a hideg. A rendkívül rugalmas, dilatációk nélkül egybefüggő rétegben felhordott purhab 100%-ban kivédi a tetőt érő nagyfokú hőmérsékleti különbségekből eredő mozgásokat.
 14. A profi technikának és eszközöknek köszönhetően, megfelelő szakmai tudás birtokában felhordása rendkívül gyors könnyű és egyszerű művelet.
 15. Az esetleges rozsdás felületeken megakadályozza a további korróziót.
 16. Tény, hogy nem a legolcsóbb szigetelési eljárás, de ha utánaszámolunk, mindent összevetve mégis a legjobb ár/érték arányt találjuk, ráadásul a leggyorsabb megtérülési rátával!
 17. A felhordott purhab réteg évtizedekig megtartja alakját és vastagságát, hosszú idő után sem „esik össze”.
 18. A kivitelezés során és azt követően is minimális hulladék keletkezik. Ezzel jelentős takarítási és szállítási költséget takaríthatunk meg.
 19. Amennyiben szükséges, nagynyomású mosóval is megtisztíthatjuk.
 20. A szórt purhab szigetelésre cégünk 10 év garanciát vállal!
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.